Trelleborgs kommun, Arbetsmarknadsförvaltningen, Allmän vuxenutbildning

Vi bygger om och bygger nytt! Vill du vara med på vår fortsatta utvecklingsresa, ska du läsa vidare. Tillsammans arbetar vi för att Trelleborgs kommun ska vara en attraktiv arbetsplats som präglas av öppenhet, respekt och ansvar, vilka är våra gemensamma värderingar. Vi ser fram emot att just Du blir en av våra nya kollegor.

Välkommen till oss och Trelleborg!

Arbetsplatsen

Vill du jobba med arbetsmarknadsfrågor, kompetensförsörjning och vuxenutbildning? Vi söker dig som har energi och mod att bidra med nya metoder och arbetssätt för att lyckas med vårt uppdrag. Hos oss får du möjlighet att arbeta i en verksamhet som gör skillnad på riktigt, både för eleven, näringslivet och kommunen. Du får arbeta i en miljö där utvecklingsarbete är en naturlig del av vardagen och där du bidrar med din kompetens för att vi ska nå våra mål.

Vi lever vår värdegrund och det är viktigt att du i ord och handling står bakom den. Likaså med vårt arbetsmarknadsperspektiv som är grunden i vår organisation.

Arbetsuppgifter

Vi söker legitimerad lärare i naturkunskap och samhällskunskap i kombination med ett eller flera  ämnen. 

Som lärare inom vuxenutbildningen i Trelleborg skapar du och dina kollegor en utvecklande studiemiljö för eleverna som ger de bästa förutsättningar för lärande och utveckling. Du trivs med vuxenutbildningens flexibilitet och arbetar naturligt med individualisering av undervisningen såsom det som uttrycks i läroplanen för vuxenutbildningen. Du samarbetar och samverkar med olika roller inom Arbetsmarknadsförvaltningen och ser kompetensförsörjning som ett viktigt perspektiv i utbildningen. 

Tillsammans med rektor och övriga kollegor leder och utvecklar du undervisningen för ökad måluppfyllelse. Du bidrar även aktivt till utveckling- och kvalitetsarbetet inom enheten.  Vidare kommer du att ingå i ett lärarlag som präglas av kollegialt stöd och utveckling. Vi ser det som en självklarhet att du är insatt i aktuell skolforskning samtidigt som du har en stark drivkraft att strukturerat och systematiserat lyfta och sprida goda exempel. 

Tjänsten består av undervisning på distans, i klassrum och flex. Kurser och undervisningsinnehåll kommer att variera över tid, beroende på elevunderlaget. Handledning och kvällsundervisning kan förekomma.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av vuxenutbildningen och kan planera en flexibel undervisning som passar vuxna elevers förutsättningar och behov. Du är väl förtrogen med läroplanen inom vuxenutbildningen och de nationella målen.  Arbetsmarknadsfrågor står dig nära om hjärtat och du trivs med att planera din undervisning utifrån olika studietakter och studieformer.

Vi söker dig som har:

  • Lärarlegitimation med behörighet i naturkunskap på gymnasial nivå.
  • God digital kompetens.
  • Erfarenhet av vuxnas lärande.
  • Trivs i verksamheter med hög föränderlighet.

Meriterande om du har:

  • Lärarlegitimation med behörighet att undervisa i svenska som andraspråk och/eller engelska på gymnasial nivå. 
  • Erfarenhet av att arbeta med flerspråkighet och kunskap-och språkutvecklande arbetssätt. 
  • God förmåga att individualisera undervisningen.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Arbetstid/varaktighet

Heltid, tillsvidare.

Tillträde

Augusti eller enligt överenskommelse. 

Kontaktperson

Karen Lind, rektor,  0734-66 74 52 karen.lind@trelleborg.se

Fackliga kontakter, klicka här.

Sista ansökningsdag

2024-06-30 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post. Vi arbetar med löpande urval. 

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trelleborg
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2024/166
Kontakt
  • Karen Lind, 0410-733000
Publicerat 2024-06-04
Sista ansökningsdag 2024-06-23

Tillbaka till lediga jobb