Trelleborgs kommun

Vi bygger om och bygger nytt! Vill du vara med på vår fortsatta utvecklingsresa, ska du läsa vidare. Tillsammans arbetar vi för att Trelleborgs kommun ska vara en attraktiv arbetsplats som präglas av öppenhet, respekt och ansvar, vilka är våra gemensamma värderingar. Vi ser fram emot att just Du blir en av våra nya kollegor.

Välkommen till oss och Trelleborg!

Arbetsplatsen

Centrums hemvårdsområde har sitt distrikt i centrala Trelleborg. Vi är 32 medarbetare som arbetar efter målen att våra kunder ska uppleva trygghet, trivsel och hög kvalité i sitt liv och boende. Då våra kunder finns i närområdet så har vi cykel som transportmedel.

Vi söker nu 3 st vikarier till vårt glada gäng.

Vi utgår från Gutenbergsgatan 2, Trelleborg. Mycket bra tåg-/bussförbindelser finns, vilket möjliggör också för dig utanför Trelleborg att lätt ta dig till och från jobb vardagar som helger.

Arbetsuppgifter

Omvårdnads- och serviceinsatser till våra kunder. Rollen som undersköterska innebär ett ansvar att utföra biståndsbeslutade insatser samt delegerande arbetsuppgifter i ordinärt boende. Du hjälper och stöttar kunden i det egna hemmet med b.la. omvårdnad, promenader, ledsagning och avlösarservice. Arbetet planeras, dokumenteras och följs noggrant upp. Som undersköterska är det därför mycket viktigt att du dokumenterar väl i de verksamhetssystem som finns på arbetsplatsen.

Kvalifikationer

För arbetet som undersköterska krävs godkänd avslutad gymnasial utbildning inom Vård och omsorg, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig och relevant. Tidigare erfarenhet från hemvård är meriterande

Du behöver både kunna arbeta självständigt och samtidigt vara en god kollega i arbetsgruppen. Du har ett starkt engagemang och målfokus. Du har positiv inställning till samarbete, trivs när tempot varierar och behåller lugnet när tempot är högt. Du får energi av ständiga utmaningar och du trivs inom äldreomsorgen. Du ska kunna uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

Vi önskar en kollega som ser möjligheter istället för hinder och som vet vikten av att sätta kunden i fokus. Att förhålla dig professionellt i möten med såväl kunder, anhöriga och kollegor faller dig naturligt. Att följa gällande rutiner och riktlinjer är en självklarhet för dig.

B-körkort för manuellt växlad bil samt att du kan cykla är krav.

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Arbetstid/varaktighet

100%. Tidsbegränsad anställning (vikariat) t.o.m. 2024-12-06

100%. Tidsbegränsad anställning (vikariat) t.o.m. 2024-08-31

100%. Tidsbegränsad anställning (vikariat) t.o.m. 2024-08-31

Arbetstiden avser 90% enligt schema och 10% flexibelt placering/resurspass. 

Arbetstid enligt schema kväll samt helgtjänstgöring.

Tillträde

Snarast eller enligt överenskommelse.

Kontakt

Jenny Hansson 0410-73 34 51, 0708-817376

Fackliga kontakter: www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag

2023-10-10 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post. Vi tillämpar löpande urval under ansökningstiden.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trelleborg
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2023/357
Kontakt
  • Jenny Hansson Enhetschef, 0410-733451
Publicerat 2023-09-15
Sista ansökningsdag 2023-10-10

Tillbaka till lediga jobb