Trelleborgs kommun, Arbetsmarknadsför., Enhet Planering och rekrytering

Vi bygger om och bygger nytt! Vill du vara med på vår fortsatta utvecklingsresa, ska du läsa vidare. Tillsammans arbetar vi för att Trelleborgs kommun ska vara en attraktiv arbetsplats som präglas av öppenhet, respekt och ansvar, vilka är våra gemensamma värderingar. Vi ser fram emot att just Du blir en av våra nya kollegor. Välkommen till oss och Trelleborg.
Här börjar Sverige!

Arbetsplatsen

Vill du arbeta med kompetensförsörjningsfrågor? Brinner du för att påverka och utmana samhällets strukturer såväl som att göra skillnad på individnivå? Har du energi och mod att skapa nya metoder och arbetssätt? Brinner du för mötet med människor och möjligheten att göra skillnad? Är svaret ja på dessa frågor har du goda förutsättningar att passa in i den profil som Arbetsmarknadsförvaltningen i Trelleborgs kommun efterfrågar.

Arbetsmarknadsförvaltningen i Trelleborg ansvarar för arbetsmarknadsfrågor, ekonomiskt bistånd, etablering av nyanlända, kommunal vuxenutbildning, Yrkeshögskola och näringslivsfrågor. Vår målsättning är att utbildningsnivån i kommunen ska bli högre, att arbetssökande får arbete och att vi har ett gott lokalt näringslivsklimat. Hos oss får du möjligheten att göra skillnad för människor och bidra till kompetensförsörjning och tillväxt, ett viktigt arbete för både individen, kommunen och regionen.

Arbetsuppgifter

Som rekryterare på enheten Planering och rekrytering är du en viktig del i matchningen mellan näringslivets erbjudanden och den arbetssökande trelleborgaren. Inom ramen för ditt arbete ryms allt från ett proaktivt uppsökande arbete med arbetsgivare till arbete med vägledande insatsgrupper och individuella samtal med arbetssökande. Hjärtat i vår verksamhet är mötet med arbetssökande och det löpande samarbetet med företagen; vare sig det avser arbetsträning, direktrekrytering, praktik eller CSR.

För att ännu fler som vill och behöver ska komma ut i arbete fortsätter vi utveckla och fokusera på matchningen mellan arbetssökande och lokala och regionala arbetsgivare. Hos oss kommer du tillsammans med ett erfaret team att arbeta med att skapa och upprätthålla goda relationer med arbetsgivare och tillsammans med dessa finna nya former för samarbete som kommer både dem och arbetssökande tillgodo.

Arbetet förutsätter att du är van vid att arbeta med företagskontakter, att du tycker att ställa krav och ha höga förväntningar är något positivt och att du i ord och handling tror på individens vilja och förmåga att göra egna val och lyckas.

Kvalifikationer

Vi söker dig med stort intresse för arbetsmarknadsfrågor och ett engagemang i att stötta medborgaren på vägen till arbete. Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och du är van vid att självständigt organisera ditt arbete. Erfarenhet av samarbete med näringslivet, vana av att arbeta med företagskontakter och god kunskap om den regionala arbetsmarknaden är av stor vikt för tjänsten. Likaså att du är van vid och uppskattar att möta människor i många olika situationer. Har du intresse av och erfarenhet av säljande verksamhet riktat mot företag så är det starkt meriterande. Vi vill också att du är målinriktad och van vid att kunna leverera resultat.

Du har relevant akademisk examen eller annan eftergymnasial utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig, likaså körkort.

Då verksamheten är under ständig utveckling förutsätter arbetet att du är flexibel, kreativ, har förmågan att fatta självständiga beslut, men också samarbeta och trivs med att arbeta inom en processtyrd verksamhet.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetstid/varaktighet

Vikariat tom 31 december med möjlighet till förlängning. 
100 %

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Kontakt

Enhetschef, Charlotta Quarles van Ufford 0410-73 42 62

Fackliga kontakter: www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag

2024-02-29  via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2024-12-31
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Trelleborg
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2024/32
Kontakt
  • Charlotta Quarles van Ufford, 0410-734262
Publicerat 2024-02-13
Sista ansökningsdag 2024-02-29

Tillbaka till lediga jobb