Trelleborgs kommun, Socialförvaltningen, Familjens Hus Anderslöv

Vi bygger om och bygger nytt! Vill du vara med på vår fortsatta utvecklingsresa, ska du läsa vidare. Tillsammans arbetar vi för att Trelleborgs kommun ska vara en attraktiv arbetsplats som präglas av öppenhet, respekt och ansvar, vilka är våra gemensamma värderingar. Vi ser fram emot att just Du blir en av våra nya kollegor. Välkommen till oss och Trelleborg.
Här börjar Sverige!

Arbetsplatsen

Du kommer att arbeta i den arbetsgrupp som vunnit pris för sina måltider. Vi är härligt gäng med 13 medarbetare, kockar och ekonomibiträde, i vårt nybyggda storkök på Familjens hus i Anderslöv, 16 km utanför Trelleborgs city.

Arbetsuppgifter

Vi tillagar måltider till våra matgäster inom vård- och omsorg och till barnen på förskolan på Familjens Hus. I arbetsuppgifterna ingår alla, i ett storköks, förekommande arbetsuppgifter såsom matlagning, egenkontroll, märkning, specialkost och konsistensanpassning. Vissa administrativa arbetsuppgifter ingår. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad kock, genom gymnasial; komvux -eller YH utbildning. Du har tidigare arbetslivserfarenhet som kock, gärna med erfarenhet av storkök. Förutom att laga god och näringsriktig mat ska du även ha goda kunskaper om specialkoster, konsistensanpassad kost och livsmedelshygien. Du ska ha datorvana och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. 

Som person har du god samarbetsförmåga, är serviceinriktad och bidrar till en god arbetsmiljö. Du visar stort intresse för våra matgäster, ditt yrke och du är ansvarstagande.

Arbetstid/varaktighet

Heltid, tidsbegränsat enligt överenskommelse mellan 17 juni - 1 september 2024.
Varierade arbetstider som är lagda båda på vardagar och helger. 

Tillträde

2024-06-17 eller enligt överenskommelse.

Kontakt

Charlotte Thelander, Enhetschef, 0410-73 40 96

Fackliga kontakter: www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag

2023-03-06 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.
Vi tillämpar löpande urval och intervjuer.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 3 månader)
Anställningen avslutas 2024-08-31
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 20230609
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trelleborg
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2024/35
Kontakt
  • Charlotte Thelander, 0410-734096
Publicerat 2024-02-07
Sista ansökningsdag 2024-03-06

Tillbaka till lediga jobb