Trelleborgs kommun, Tekniska serviceförvaltningen, Insamling

Vi bygger om och bygger nytt! Vill du vara med på vår fortsatta utvecklingsresa, ska du läsa vidare. Tillsammans arbetar vi för att Trelleborgs kommun ska vara en attraktiv arbetsplats som präglas av öppenhet, respekt och ansvar, vilka är våra gemensamma värderingar. Vi ser fram emot att just Du blir en av våra nya kollegor. Välkommen till oss och Trelleborg.
Här börjar Sverige!

Är du intresserad av att vara med i vårt arbete för en hållbar framtid?

Då är renhållningsenheten rätt plats för dig! 

Nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta hos oss på sektion insamling. Hos oss får du chansen att ingå i ett härligt team samtidigt som du bidrar till ett mer hållbart samhälle. Du kommer att utföra alla förekommande arbeten inom enheten och arbeta vid tillfällen när ordinarie personal är frånvarande samt för att täcka tillfälliga behov som kan uppstå i verksamheten. 

Arbetsplatsen

Tekniska serviceförvaltningen ansvarar för service åt övriga förvaltningar i Trelleborgs kommun i form av IT, lokalvård, transporter, verkstad och lokalförsörjning. Förvaltningen ansvarar även för frågor i kommunen beträffande vattenförsörjning, avloppshantering, allmän platsmark, trafikens infrastruktur, väghållning, torghandel och avfallshantering.

Avdelningen Kretslopp och vatten består av ca 65 anställda fördelat på sex enheter. Tillsammans arbetar vi för att säkerställa att kommunens vatten- och avloppsverksamhet fungerar, så att våra abonnenter får ett gott dricksvatten och att avloppsvattnet renas innan det når recipient. Avdelningen ansvarar även för avfallsinsamling i kommunen. 

Enhet renhållning ansvarar för insamling av hushållsavfall och trädgårdsavfall samt driver två ÅVC (återvinningscentraler) i egen regi. Insamling av slam och fett sker av upphandlade entreprenörer, medan övrig insamling av förpackningsmaterial från kommunens egna verksamheter sker i egen regi. 

Du kommer ingå i ett team med erfarna renhållningsarbetare där god service och säkerhet är ledord. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Arbetsuppgifter

Som renhållningsarbetare arbetar du med insamling av hushållsavfall över hela kommunen. Vår fordonspark består i nuläget av åtta fyrfacksbilar, fem tvåfacksfordon samt servicebil. 

Du agerar ansvarsfullt, är noggrann och utför arbetet på ett serviceinriktat sätt med fokus på kunden och medborgare som du möter. Du har en god samarbetsförmåga, likaväl som du trivs med att arbeta självständigt. 

Ordinarie arbetstid 06.00 - 14.00.

Givet bör du kunna arbeta merdelen av ordinarie arbetstid. Vi ser positivt på om du har möjlighet att kombinera annan sysselsättning med arbete hos oss.

Kvalifikationer

  • För tjänsten krävs C-körkort samt yrkeskompetensbevis,
  • Goda datorkunskaper, 
  • God förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift,
  • Goda fysiska förutsättningar, för arbete med inhämtning av sopkärl samt återkommande förflyttning in och ur lastbil.

Det är meriterande om du har:

  • Yrkeserfarenhet, gärna från yrkesmässig trafik 
  • Yrkeserfarenhet av arbete inom miljö- och återvinningsbranschen.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. 

Arbetstid/varaktighet

Tidsbegränsad anställning vid behov, 2024-02-23 (löpande) 

Du är inte garanterad ett visst antal timmar/dagar i veckan. 

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Kontakt

Sektionschef Andreas Grafström, nås på andreas.grafström@trelleborg.se

Observera att ansökningar som skickas via e-post eller brev inte kommer att behandlas, utan enbart ansökningar via rekryteringssystemet.

Fackliga kontakter: www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag

2024-03-15 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post. 

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med din ansökan! Kan finnas behov av bemanning tidigare än angivet.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timavlönad
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad 00/40
Ort Trelleborg
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2024/37
Kontakt
  • Andreas Grafström, 0410-733000
Publicerat 2024-02-23
Sista ansökningsdag 2024-03-15

Tillbaka till lediga jobb