Trelleborgs kommun, Socialförvaltningen, Avd. Vård och omsorg

Vi bygger om och bygger nytt! Vill du vara med på vår fortsatta utvecklingsresa, ska du läsa vidare. Tillsammans arbetar vi för att Trelleborgs kommun ska vara en attraktiv arbetsplats som präglas av öppenhet, respekt och ansvar, vilka är våra gemensamma värderingar. Vi ser fram emot att just Du blir en av våra nya kollegor.

Välkommen till oss och Trelleborg!

Arbetsplatsen 

Vi söker en stjärna som är undersköterska och som vill jobba i nattpatrullen i Trelleborgs kommun. 

Nattpatrullen har hela Trelleborgs kommun som arbetsområde. Vi arbetar efter målen att kunderna ska uppleva trygghet, trivsel och hög kvalité i sitt liv och boende. Det är viktigt för oss att kunden upplever att dem kan få påverka den hjälp dem får av oss och är i behov av. Att i största möjliga mån gynna ett samarbete i planeringen tillsammans med både kunderna och deras anhöriga är av stor betydelse.

Tillsammans skapar vi en god arbetsmiljö med vårt gemensamma yrkesprofessionella uppdrag i fokus. Vi respekterar och skapar goda relationer till varandra som har sin grund i den tillit vi känner för varandra som kollegor. Vi tar alltid tillvara varandras kompetens och kunskap, hjälps åt och skapar varje natt jämn arbetsbelastning för varandra. Vi är positiva personer och har nära till skratt och vill alla bidra till en god arbetsmiljö. I nattpatrullen sätter vi laget före jaget. Vi utgår från Gutenbergsgatan 2 som är beläget centralt i Trelleborg.  

Arbetsuppgifter

Det är planerade insatser och trygghetslarm som styr nattens arbete. Arbetet utförs i ordinärt boende. 

Arbetet består av att hjälpa kunder i deras egna hem med personlig omvårdnad, tillsyn för trygghet och att besvara trygghetslarm. 

Då arbetet kräver att du dokumenterar i verksamhetssystem är det viktigt att du har en god grundläggande datakunskap och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av Life Care mobil omsorg eller annat planeringssystem. 

Samarbete under natten sker med tjänstgörande sjuksköterskor i kommunen och primärvården.    

Kvalifikationer

Tjänsten som undersköterska i Nattpatrullen kräver godkänd utbildning som undersköterska.

Du behöver även ha yrkeserfarenhet av omvårdnadsarbete och se till människors förmågor i stället för begränsningar. Du behöver både kunna arbeta självständigt och samtidigt vara en god kollega i arbetsgruppen. Du har ett starkt engagemang och målfokus. Du har en positiv inställning till samarbete, trivs när tempot varierar och behåller lugnet när tempot är högt. Du får energi av ständiga utmaningar och du trivs inom äldreomsorgen. Du ska kunna uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. 

Vi önskar en kollega som ser möjligheter i stället för hinder och som vet vikten av att sätta kunden i fokus. Att förhålla dig professionellt i möten med såväl kunder, anhöriga och kollegor faller dig naturligt. Att följa gällande rutiner och riktlinjer är en självklarhet för dig. Arbetet kräver att du är flexibel och öppen till nya arbetssätt och lösningar och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

B-körkort till manuellt växlad bil samt att du kan cykla är krav. 

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. 

Meriterande är om du har erfarenhet av delegerade arbetsuppgifter som insulin, läkemedel samt rehabiliterande arbetsuppgifter. Stor vikt kommer att läggas på utbildning, personlig lämplighet och erfarenhet.  

Arbetstid/varaktighet

1 tillsvidareanställning, natt enligt schema. Arbetstiden är ca kl 22.30- 07.30. Helgarbete förkommer.

Kontakt

Malin Mattsson, enhetschef, 0410-73 46 77

Fackliga kontakter

www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag

2024-06-30 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Urval sker löpande under ansökningstiden.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Snarast
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trelleborg
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2024/156
Kontakt
  • Malin Mattsson, 0410-734677
Publicerat 2024-06-11
Sista ansökningsdag 2024-06-30

Tillbaka till lediga jobb