Trelleborgs kommun, Socialförvaltningen, Familjens Hus Anderslöv

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till en attraktiv arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen

Du kommer att arbeta i den arbetsgrupp som vunnit pris för sin konsistensanpassade kost. Vi är härligt gäng med 13 medarbetare, kockar och ekonomibiträde, i vårt nybyggda storkök på Familjens hus i Anderslöv, 16 km utanför Trelleborgs city.

Arbetsuppgifter

Vi tillagar måltider till våra matgäster inom Vård- och omsorg och till barnen på förskolan på Familjens Hus. I arbetsuppgifterna ingår alla, i ett storköks, förekommande arbetsuppgifter såsom matlagning, egenkontroll, märkning, specialkost och konsistensanpassning. Vissa administrativa arbetsuppgifter ingår. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad kock, genom gymnasial; komvux -eller YH utbildning. Du har tidigare arbetslivserfarenhet som kock, gärna med erfarenhet av storkök. Förutom att laga god och näringsriktig mat ska du även ha goda kunskaper om specialkoster, konsistensanpassad kost och livsmedelshygien. Du ska ha datorvana och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Meriterande är B-körkort.

Som person har du god samarbetsförmåga, är serviceinriktad och bidrar till en god arbetsmiljö. Du visar stort intresse för våra matgäster, ditt yrke och du är ansvarstagande.

Arbetstid/varaktighet

Varierade arbetstider som är lagda båda på vardagar och helger. 

Tidsbegränsat 

Tillträde

2023-06-19 eller enligt överenskommelse.

Vänta inte med att ansöka då urval sker löpande. 

Vakansen kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Kontakt

Charlotte Thelander, Enhetschef, 0410-73 40 96

Fackliga kontakter: www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag

2023-03-31 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 3 månader)
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 20230609
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trelleborg
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2023/73
Kontakt
  • Charlotte Thelander, 0410-734096
Publicerat 2023-03-02
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tilbage til Ledige stillinger