Trelleborgs kommun, Socialförvaltningen, Äldreomsorg, Väster hemvård

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till en attraktiv arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen

Hemvården Väster har ett varierande arbetsområde, bestående av tex Hallasvängen, Bryggaregatan och Kungaområdet samt ut på landet fram till Vellingekommuns gräns.

Vi arbetar efter målet att våra kunder skall uppleva trygghet, trivsel och hög kvalité i sitt liv och boende. Det är viktigt för oss att kunden känner sig delaktig genom att få vara med och påverka vilka insatser som ska sätta in utifrån kundens egna behov. I den mån det går har vi även en nära dialog med anhöriga när planering för insatser görs, då vi som arbetsgivare ser en stor vinning med detta.  

Öppenhet, Respekt och Ansvar är gemensamma värderingar i arbetsgruppen.

Vi utgår från Sjöviksvägen 2.  Västra stadsdelen av Trelleborg.

Vi använder oss av cyklar, elcyklar och bilar för transport mellan kunderna.

Arbetsuppgifter

Som personal skall du hjälpa och stötta kunderna i det egna hemmet. Du ska tillsammans med kunden planera hur den beviljade hjälpen skall utföras. Du skall motivera kunden att vilja sträva efter ett självständigt liv. Det är viktigt att du förstår vikten av endast utföra hjälp till självhjälp. Du ska tillsammans med dina kollegor se till att våra kunder får en god service i hemmet. Möjliggöra för personer med hjälpbehov att kunna välja att få bo kvar hemma och samtidigt känna en trygghet med en god kvalité. 

Kvalifikationer

Omvårdnadsprogrammet eller motsvarande. Du ska både kunna arbeta självständigt och samtidigt vara en god samarbetspartner i arbetsgruppen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav.

Arbetstid/varaktighet

Heltid/Tillsvidare

Arbetstid förlagd dagtid och kvällstid, vardagar och helger enligt nuvarande schema.

Tillträde

2023-10-23 eller enligt överenskommelse.

Kontakt

Marie Becker, enhetschef, 0410-73 33 92

Fackliga kontakter

www.trelleborg.se/facket 

Sista ansökningsdag

2023-10-06 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Intervjuer kommer ske fortlöpande under ansökningstiden.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 2023-10-23
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse
Ort Trelleborg
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2023/341
Kontakt
  • Marie Becker, 0410-733920
Publicerat 2023-09-06
Sista ansökningsdag 2023-10-06

Tillbaka till lediga jobb