Trelleborgs kommun, Tekniska serviceförvaltningen - fastighetsavdelningen

Vi bygger om och bygger nytt! Vill du vara med på vår fortsatta utvecklingsresa, ska du läsa vidare. Tillsammans arbetar vi för att Trelleborgs kommun ska vara en attraktiv arbetsplats som präglas av öppenhet, respekt och ansvar, vilka är våra gemensamma värderingar. Vi ser fram emot att just Du blir en av våra nya kollegor.

Välkommen till oss och Trelleborg!

Har du erfarenhet av fastighetsbranschen och administrativa arbetsuppgifter? Drivs du av att leverera hög service? Har du lätt att lära dig nya system och en förmåga att se den röda tråden i flöden?

Svarar du ja på frågorna, kan du vara den vi söker! Ta chansen och bli en del av oss på fastighetsavdelningen! 

Arbetsplatsen

Fastighetsavdelningen inom tekniska serviceförvaltningen har idag 35 medarbetare fördelat på tre enheter, drift och service, ekonomisk förvaltning och teknisk förvaltning. Tillsammans ansvarar vi för att bygga och förvalta de fastigheter där kommunen har egen verksamhet eller som har annat strategiskt värde. Vi förvaltar cirka 350 000 kvm fördelat på över 200 fastighetsobjekt.

Vi befinner oss i en utvecklingsfas där det bland annat sker en implementering av nya digitala system. Exempelvis utvecklas avdelningens SharePoint, ett nytt fastighetssystem implementeras och en ny projektplattform har införts på tekniska serviceförvaltningen. Detta kommer att innebära omflyttning, strukturering och anpassning av processer kopplat till avdelningens informationshantering.

Rollen som samordnare är nyinrättad och du kommer vara en nyckelperson i avdelningens fortsatta utvecklingsarbete. Din roll kommer påverka vår digitala utveckling och eftersom denna roll är ny så finns det stor möjlighet att själv vara med och utforma och påverka rollen.

Tjänsten är placerad i enheten ekonomisk förvaltning under fastighetsavdelningen.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

  • Samordna och administrera avdelningens informationsflöde
  • Superanvändare i avdelningens fastighetssystem vilket innefattar att utveckla, handlägga, uppdatera information och organisera behörigheter
  • Ansvara, utveckla och administrera avdelningens SharePoint miljö
  • Ansvara för dokumenthanteringsplanen
  • Administrera och organisera dokumenthanteringen vid överlämnade projekt
  • Stötta och utbilda i vår dokumenthantering
  • Samordning och organisering av avdelningens arkiv och dokument
  • Arbeta med processer och rutiner speciellt med fokus på dokumentations och kommunikationsprocesser

Fokuset på tjänsten ligger på att utveckla, handlägga och organisera avdelningens information. Eftersom du kommer vara en viktig del i utvecklingen av system och informationsprocesser så kommer det även ligga på dig att omvärldsbevaka inom dessa områden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en relevant universitets- eller högskoleutbildning med inriktning mot bygg/fastighet/kommunikation/system eller annan utbildning i kombination med arbetslivserfarenhet som är likvärdig. Eftersom uppdraget i stor utsträckning handlar om att utveckla, handlägga, uppdatera information och organisera behörigheter i avdelningens fastighetssystem kräver tjänsten att du är van vid att arbeta i system och att du har en hög digital mognad. Troligtvis har du en stark teknisk kompetens gällande portaler för dokument- och informationshantering, programvaror och/eller erfarenhet från informationsflöden och processer.  Har du yrkeserfarenhet inom fastighetsbranschen, samt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är det meriterande. Har du B-körkort är det en fördel i tjänsten.  

Struktur, ordning och reda samt en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift är en förutsättning för att lyckas i denna roll. Dina personliga styrkor ligger i att planera, strukturera och effektivisera arbetet med hjälp av processer och verktyg. Som person tror vi att du är initiativrik, engagerad och har en förmåga att kunna se till helheten. Du har fokus på lösningar, arbetar proaktivt inom ditt expertområde, har förmåga att starta upp aktiviteter samt ta dem i mål. Du har höga ambitioner kring att vara en god kollega där du gärna delar med dig av dina kunskaper och kompetens. Du både bjuder in till och är öppen för ett gott samarbete.

Du uppskattar och bidrar till en god arbetsmiljö där vi trivs och har roligt tillsammans under vår arbetsdag! 

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet samt erfarenhet.

Om du känner igen dig, missa inte chansen att bli en del av oss på fastighetsavdelningen.

Arbetstid/varaktighet

Tillsvidareanställning
100 %

Tillträde

Snarast eller enligt överenskommelse.

Kontakt

Malin von Sydow, Enhetschef Ekonomisk förvaltning, 0410-73 47 31
malin.vonsydow@trelleborg.se

Ingemar Jönsson, Enhetschef Teknisk förvaltning, 0410-73 41 65
ingemar.jonsson@trelleborg.se

Fackliga kontakter: www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag

2024-04-03 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post. Vi tillämpar löpande urval, så dröj inte med din ansökan.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trelleborg
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2024/48
Kontakt
  • Malin von Sydow, 0410-734731
  • Ingemar Jönsson, 0410-734165
Publicerat 2024-03-05
Sista ansökningsdag 2024-04-03

Tillbaka till lediga jobb