Trelleborgs kommun

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

TRELLEBORG – EN SKOLKOMMUN ATT RÄKNA MED
Mellan slätten och havet bygger vi kunskap och skapar drömmar.

Arbetsplatsen

Modersmål är en verksamhet bestående av ca 40 lärare som undervisar flerspråkiga elever som är utspridda på alla skolor i Trelleborgs kommun (för närvarande har vi 27 språk).
Du välkomnas av ett glatt gäng med god sammanhållning som hjälper varandra. Vi erbjuder dig en arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter, kompetensutveckling och ersättning för friskvård.

Arbetsuppgifter

Som modersmålslärare kommer du att arbeta med modersmålsundervisning i grundskolan och ev studiehandledning på elevens modersmål. Ditt arbete är mycket självständigt, men du kommer även ingå i ett arbetslag samt olika utvecklingsgrupper och därför ställs krav på god samarbetsförmåga. Du kommer att arbeta på flera av kommunens grundskolor och därför är det en stor fördel om du har tillgång till bil.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har mandarin som modersmål. Helst ska du ha modersmålslärarutbildning eller annan pedagogisk utbildning som arbetsgivaren finner lämplig. Du ser helheter och trivs med att arbeta i en miljö som ställer höga krav på ansvarstagande, flexibilitet, handlingskraft, hög servicenivå och social kompetens. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetstid/varaktighet

Deltid 15 % visstidsanställning

Tillträde

2020-08-10 eller enligt överenskommelse.

Kontakt

Annica Liersch, Rektor 0410-73 36 49

Fackliga kontakter: https://www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag

2020-08-10 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2020-08-10 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 15 %
Ort Trelleborg
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2020/167
Kontakt
  • Annica Liersch, Rektor , 0410-73 36 49
Publicerat 2020-06-30
Sista ansökningsdag 2020-08-10

Retour aux postes vacants