Trelleborgs kommun, Bildningsförvaltningen, Sjöviksskolan

Vi bygger om och bygger nytt! Vill du vara med på vår fortsatta utvecklingsresa, ska du läsa vidare. Tillsammans arbetar vi för att Trelleborgs kommun ska vara en attraktiv arbetsplats som präglas av öppenhet, respekt och ansvar, vilka är våra gemensamma värderingar. Vi ser fram emot att just Du blir en av våra nya kollegor.

Välkommen till oss och Trelleborg!

TRELLEBORG – EN SKOLKOMMUN ATT RÄKNA MED
Mellan slätten och havet bygger vi kunskap och skapar drömmar.

Arbetsplatsen

Räkna med kunskap och glädje på rektorsområde Tätort Väster.

Rektorsområde Tätort Väster består av Sjöviksskolan F-9, Kattebäckskolan F-6, Sjöviksskolans anpassade grundskola, Flaningens förskola, Klämman  förskola och Värnet resursskola. Området leds av en rektor tillsammans med 5 biträdande rektorer och en administrativ chef.

Här finns ett rektorsområde med engagerad, humoristisk och omtänksam personal och glada barn som behöver en speciallärare till Sjöviksskolan.

Du välkomnas till ett härligt och drivet gäng där vi alltid hjälps åt för att hitta lösningar. Vi erbjuder en god arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och ersättning för friskvård.

Arbetsuppgifter

Som speciallärare på Sjöviksskolan har du en viktig roll i elevernas utveckling och skolgång. Du ser lösningar som kan underlätta för elever när det gäller hjälpmedel, struktur och att skapa en god studiemiljö och inkluderande undervisning/lärmiljö. Du arbetar aktivt och direkt med eleverna samt har ett nära samarbete med lärarna. På skolan tar du, tillsammans med en annan speciallärare samt specialpedagoger, ett helhetsgrepp kring specialpedagogiken och elevernas behov av stöd så att de bättre kan tillgodogöra sig undervisningen. Du ingår i skolans elevhälsoteam tillsammans med specialpedagog, kurator, skolsköterska, skolpsykolog och biträdande rektor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som speciallärare i svenska.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi utgår ifrån att du är behörig speciallärare.

Du skapar en god samverkan med vårdnadshavare och deltar aktivt i utvecklingsarbetet på skolan. Din förmåga att intressera, entusiasmera och engagera värderar vi högt, likaså din flexibilitet.

Vill du precis som vi vara med och göra skillnad, så är du den vi letar efter!

Arbetstid/varaktighet

100 % tillsvidareanställning, semestertjänst 

Tillträde

Enligt överenskommelse 

Kontaktperson

Andrea Jensen Roos, rektor 0410-73 48 09

http://www.trelleborg.se/facket

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Sista ansökningsdag

2024-06-14 via vårt rekryteringssystem, ej via e-post eller brev. Vi tillämpar löpande urval så vi ser gärna att du skickar din ansökan snarast. Om du blir kallad till intervju ber vi dig att ta med ett utdrag ur belastningsregistret.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trelleborg
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2024/141
Kontakt
  • Andrea Jensen Roos, 0410-734809
Facklig företrädare
  • Representant nås via Trelleborgs kommuns kundtjänst, 0410-733000
Publicerat 2024-05-27
Sista ansökningsdag 2024-06-14

Tillbaka till lediga jobb