AB Visit Trelleborg

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till en attraktiv arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen

På Visit Trelleborg vill vi göra skillnad! Här väntar en utvecklande arbetsmiljö och engagerade kollegor på dig. Visit Trelleborg har till uppgift att marknadsföra och utveckla Trelleborg och Sydkusten som turist-, evenemangs- och mötesdestination. Huvudägare är Trelleborgs Kommun.

Inför sommaren 2023 söker vi personal till vårt callcenter i Trelleborg och vår turistinformation i

Smygehuk, där man arbetar på båda platser enligt schema.

Arbetsuppgifter

Sommarens roligaste jobb väntar på dig!

Här får du, tillsammans med andra engagerade kollegor, ansvaret att sälja in Trelleborg och Sydkusten till våra besökare från när och fjärran. Här finns massor med guldkorn som vi vill att fler ska upptäcka.

Vi, med Sveriges sydligaste läge, är dessutom ofta de första våra nyfikna utländska turister möter på sin resa genom landet. Därför ser vi gärna att du har språkvana, har koll på många lokala smultronställen och framför allt brinner för att ge god och trevlig service. Gillar du dessutom att kommunicera i digitala kanaler så är du rätt person för vårt härliga sommargäng!

Dagliga arbetsuppgifter är bl.a.  att möta våra besökare över disk, telefon, hantera chatt, mail och sociala medier där vi hjälper besökaren att få den bästa upplevelsen i Trelleborg med omnejd på just sina villkor. Uppdatering av webb via bland annat Wordpress är också en vanligt förekommande arbetsuppgift, liksom kontakt med vår besöksnäring. Du kommer även att vara ett stöd åt våra feriejobbare.

Vi ser fram emot att höra från dig som uppfyller följande:

  • God kännedom om Trelleborg och bra kännedom om besöksmål på Söderslätt och i Skåne.
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Goda kunskaper i tyska/och fler språk är meriterande.
  • Utbildning eller erfarenhet av service/turism.
  • Goda kunskaper och vana vid sociala medier; skriva texter för webb samt kan jobba självständigt med chatt, mail, Instagram, Facebook, m.m. Kunskap i Wordpress är meriterande.
  • Körkort och tillgång till bil.

 

Som person ser vi att du har god servicekänsla och är utåtriktad. Med andra ord söker vi dig som gillar att ta kontakt med andra människor och som inte är rädd för dialog. Förutom att du är en glad och positiv solstråle har du också ett strukturerat och flexibelt förhållningssätt.

Hur ser en vanlig dag ut?

Hos oss är ingen dag den andra lik. Det är just det som är tjusningen! I ditt dagliga arbete kommer du möta våra besökare såväl fysiskt som digitalt, lyssna efter vad just de är intresserade av och vägleda dem till rätt upplevelse. Jobbet handlar om att sälja in våra företags utbud och tipsa om allt från kända upplevelser till lite mer dolda pärlor. På så vis får våra besökare en så bra upplevelse som möjligt.

Arbetstid/varaktighet

Period: Maj-september (endast helger i maj och september)

Tjänsterna är schemalagda vilket innebär tjänstgöring kvällar och helger.

Du måste kunna arbeta hela sommaren samt kunna delta i våra utbildningsdagar 24, 25 och 26 maj.

Det kommer ej att beviljas någon ledighet under sommaren.

Timanställning. Lön enligt avtal.

Tillträde

Maj

Kontakt

Kontaktperson: Veronica Larsson,  0708-81 73 23.

Fackliga kontakter: www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag

2022-03-31 men ligg inte på latsidan, vi arbetar med löpande urval.

Inför rekryteringsarbetet har AB Visit Trelleborg noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2023-05-01
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 50-80%
Ort Trelleborg
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2023/80
Kontakt
  • Veronica Larsson, 0410-733323
Publicerat 2023-03-01
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Terug naar vacatures