Trelleborgs kommun, arbetsmarknadsförvaltningen, VUX

Vi bygger om och bygger nytt! Vill du vara med på vår fortsatta utvecklingsresa, ska du läsa vidare. Tillsammans arbetar vi för att Trelleborgs kommun ska vara en attraktiv arbetsplats som präglas av öppenhet, respekt och ansvar, vilka är våra gemensamma värderingar. Vi ser fram emot att just Du blir en av våra nya kollegor. Välkommen till oss och Trelleborg.
Här börjar Sverige!

Arbetsplatsen

Arbetsmarknadsförvaltningens uppdrag är att bidra till kompetensförsörjning och tillväxt genom att arbetssökande ska kunna försörja sig själv, att utbildningsnivån i kommunen ska bli högre och att arbetsgivare får tillgång till rätt kompetens. Vuxenutbildningen är en viktig aktör för att höja utbildningsnivån hos invånarna i kommunen och vårt uppdrag är att stödja och stimulera vuxnas lärande. Hos oss ges studerande möjlighet att utveckla sina kunskaper och sin kompetens för att stärka sin ställning i arbets- och samhällsliv.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med kurser på grundläggande och gymnasial nivå, samt ha delar av din tjänst på vårt Lärcentrum där du stöder och handleder elever individuellt eller i mindre grupper.

Kurser och undervisningsinnehåll kan komma att variera över tid, beroende på hur vårt söktryck ser ut. Du kommer att ha både klassrumsundervisning och nätbaserad undervisning, då vi erbjuder ett varierat utbud av utbildningsformer. Även kvällsundervisning förekommer i uppdraget.

Vi ser det som en självklarhet att du tar del av aktuell forskning samtidigt som du har en stark drivkraft att strukturerat och systematiserat lyfta och sprida goda exempel.  

Vi arbetar med ett coachande förhållningssätt med fokus på den enskilde individens behov och förutsättningar på väg mot ett arbete eller vidare studier. I uppdraget som lärare ingår undervisning, planering och uppföljning samt att med ett nyfiket, salutogent förhållningssätt följa och stötta varje elev i dess progression.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är intresserad av arbetsmarknad och kompetensförsörjning samt har ett intresse att utveckla vår vuxenutbildning.

En del av uppdraget är kopplat till nätbaserad undervisning, vilket innebär att uppdraget ställer krav på hög kompetens och vana av digitala miljöer i så väl det tekniska som i det didaktiska. 

Vi söker dig som:

har erfarenhet av att arbeta som lärare inom Komvux.

har erfarenhet av att arbeta med nätbaserad undervisning och digitala lärplattformar.

har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i svenska som andraspråk, svenska och engelska på grundläggande och gymnasial nivå inom Komvux.

har erfarenhet av individuella anpassningar i undervisningen.

 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper

Arbetstid/varaktighet

Heltid, semestertjänst/tillsvidare

Tillträde

2023-08-14 eller enligt överenskommelse.

Vakansen kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Kontakt

Anders Gabell, rektor,  0410-73 36 15 anders.gabell@trelleborg.se

Fackliga kontakter: www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag

2023-04-09 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-08-14
Löneform månadslön, semestertjänst
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trelleborg
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2023/132
Kontakt
  • Anders Gabell, 0410-733615
Publicerat 2023-03-21
Sista ansökningsdag 2023-04-09

Tillbaka till lediga jobb