Trelleborgs kommun, Kultur- och fritidsförvaltningen, Kansliavdelningen

Vi bygger om och bygger nytt! Vill du vara med på vår fortsatta utvecklingsresa, ska du läsa vidare. Tillsammans arbetar vi för att Trelleborgs kommun ska vara en attraktiv arbetsplats som präglas av öppenhet, respekt och ansvar, vilka är våra gemensamma värderingar. Vi ser fram emot att just Du blir en av våra nya kollegor.

Välkommen till oss och Trelleborg!

Arbetsplatsen

Kultur- och fritidsförvaltningen har hela kommunen som sitt arbetsområde. Vi skapar möjligheter till möten för såväl medborgare som besökare där upplevelser inom kultur- och fritid berikar vardagen. Du kommer att ingå i kansliavdelningen där samarbete, gemenskap, stolthet och arbetsglädje är en del i det dagliga arbetet. Tillsammans har vi roligt och skapar ett attraktivt fritidsliv i Trelleborg.

Kansliavdelningen samordnar förvaltningens administration och hanterar bland annat lokalbokningar på ett stort antal anläggningar i hela kommunen. Avdelningen arbetar även med att stödja och utveckla kommunens rika föreningsliv. 

Arbetsuppgifter

Du är en viktig administrativ resurs både internt inom kultur- och fritidsförvaltningens verksamheter och för kommunens föreningsliv.

Som administratör kommer du ingå i det team som förser kultur- och fritidsförvaltningens enheter och kommunens föreningar med stöd och service i olika frågor. 

Du ansvarar bl.a. för bokningar av kommunens anläggningar för kultur och idrott med tillhörande ytor och lokaler och kommer ha en viktig roll i förvaltningens digitaliseringsarbete i syfte att förbättra och effektivisera bokningsprocessen. I tjänsten ingår även att löpande hantera kund- och leverantörsfakturor men även föreningsadministration såsom tex. underlag och utbetalningar av föreningsbidrag. 

Kvalifikationer

Du har eftergymnasial utbildning med inriktning inom ekonomi/administration eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig samt ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna från offentlig verksamhet. Du har mycket god datorvana och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av bokningssystemet FRI och ekonomisystemet Raindance eller liknande system för bokningsadministration och fakturahantering. Du har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Du är självständig, strukturerad och trygg i din profession. Du har ett flexibelt och kundorienterat arbetssätt och trivs att arbeta med flera arbetsuppgifter parallellt. Du har även lätt för att möta nya människor och bygga upp förtroendefulla relationer.

Du har förmågan att hitta alternativa lösningar på uppkomna problem och är bra på att skapa och bibehålla goda relationer, både intern och externt. Du samarbetar väl med personer i olika sammanhang och funktioner. Du är en person som tar egna initiativ, är modig, noggrann och har ett prestigelöst förhållningssätt i ditt samarbete med andra.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:

B-körkort

 

Arbetstid/varaktighet/tillträde

Tillsvidareanställning
100%

Tillträde

2023-11-01 eller enligt överenskommelse

Kontakt

Martin Wedin-Hansson 0410-733855

Fackliga kontakter: www.trelleborg.se/facket

Ansökan

Sista ansökningsdag 2023-10-15 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post. Vi tillämpar löpande urval, så dröj inte med din ansökan. 

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-11-01
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40 tim/vecka
Ort Trelleborg
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2023/325
Kontakt
  • Martin Wedin Hansson, 0708-817906
Publicerat 2023-09-22
Sista ansökningsdag 2023-10-15

Tillbaka till lediga jobb