Trelleborgs kommun, Tekniska Serviceförvaltningen, Lokalvård

Vi bygger om och bygger nytt! Vill du vara med på vår fortsatta utvecklingsresa, ska du läsa vidare. Tillsammans arbetar vi för att Trelleborgs kommun ska vara en attraktiv arbetsplats som präglas av öppenhet, respekt och ansvar, vilka är våra gemensamma värderingar. Vi ser fram emot att just Du blir en av våra nya kollegor.

Välkommen till oss och Trelleborg!

Sommarjobb 2024

Sommaren kanske känns långt bort men snart är den här!

Vi söker dig som är nyfiken på vårt arbete inom lokalvård. Det arbete vi gör påverkar många människors vardag och vi inom lokalvård arbetar för att kommunens medarbetare och medborgare ska verka i en god vistelse- och arbetsmiljö. Vi hoppas att du tycker detta låter som ett perfekt jobb i sommar och att du vill bli en del av vår verksamhet! 

Vi erbjuder dig:

 • Arbetslivserfarenhet 
 • Månadsvikariat på minst 4-8 veckor
 • Lön enligt avtal 
 • Introduktion 
 • Ett omväxlande och utvecklande arbete 
 • Möjlighet till fortsatt arbete 

Vänta inte med din ansökan - vi intervjuar och anställer sommarvikarier löpande fram till sommaren. 

Arbetsplatsen

Avdelning för intern service är en del av Tekniska serviceförvaltningen. Intern service består av tre enheter lokalvård/städ i ordinärt boende, transport & logistik samt fordon & verkstad. Vi erbjuder lokalvård och andra arbetsplatsanknutna tjänster för kommunens förvaltningar och verksamhetslokaler. Inom avdelningens ansvar ryms även intern postservice, kontorsservice samt fordons- och verkstadsservice. Här återfinns också kommunens fordons- och cykelpooler, kommunens drivmedelscentral samt intern varudistribution som samordnar och distribuerar leveranser av mat och materiel till de kommunala verksamheterna.

På enhet lokalvård är vi ca 87 engagerade medarbetare som arbetar för att våra medborgare, företag, föreningar och andra aktörer får kvalitativ service. 

Arbetsuppgifter

Som lokalvårdare är du lyhörd för kundens önskemål och ansvarar självständigt för daglig städning, storstädning och specialstädning enligt kommunens städinstruktioner. Våra kunder är olika kommunala verksamheter till exempel förskolor, skolor, kontor, idrottshallar och många fler så uppdragen är väldigt varierande. Vi använder oss av moderna metoder, redskap och maskiner, som I-mop, städrobotar och skurmaskin.

Som lokalvårdare ingår du i ett team och arbetar inom ett lokalvårdsområde. Beroende på hur verksamheten ser ut arbetar vi både i team och ensam hos kund. Det betyder att du ska kunna samarbeta och ta eget ansvar, att du utför arbetet på ett serviceinriktat sätt med fokus på kunden och medborgare som du möter. Du har en god samarbetsförmåga, likaväl som du trivs med att arbeta självständigt. I ditt arbete får du stöd av både enhetschef och samordnare på enheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har intresse av att arbeta med service. Har du yrkeserfarenhet av lokalvårdsyrket eller annat serviceinriktat arbete är detta meriterande. Även om du inte har erfarenhet är du varmt välkommen att söka då vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.

Det är viktigt att du har goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift, då vi i det dagliga arbetet kommunicerar med kunder och kollegor, läser instruktioner m.m.

Det är meriterade om du har:

 • Städutbildning
 • SRY eller PRYL certifierad yrkesutbildning för lokalvårdare
 • Grundläggande IT-kunskaper för att kunna hantera våra beställningssystem, e-post, smartphone och personalsystem.

Arbetstid/varaktighet

Utifrån verksamhetens behov erbjuder vi dig tidsbegränsad anställning under sommaren 2024.

Heltid 

Tillträde

Enligt överenskommelse. 

Före erbjudande om anställning krävs:

- Giltigt utdrag ur belastningsregister - Skola eller förskola

- Aktuellt arbetstillstånd 

Belastningsregister

Om det blir aktuellt för dig att arbeta inom någon av våra verksamheter där det enligt lag behövs lämnas ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister kan du läsa mer och hämta blanketten "Begäran om utdrag från belastningsregistret" på: Skola eller förskola, e-tjänst | Polismyndigheten (polisen.se)

Kontakt

Marita Nilsson, 0410- 73 40 89

Katarina Wennryd, 0410- 73 32 18

Lize-Lotte Åkerman, 0410- 73 43 87

Facklig kontakt: www.trelleborg.se/facket 

Ansökan

Ansök senast 2024-04-03 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trelleborg
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2024/21
Kontakt
 • Marita Nilsson, 0410-734089
 • Katarina Wennryd, 0410-733218
 • Lize-Lotte Åkerman , 0410-734387
Publicerat 2024-02-21
Sista ansökningsdag 2024-04-03

Tillbaka till lediga jobb