Trelleborgs kommun, Bildningsförvaltningen, Rektorsområde Tätort Väster

Vi bygger om och bygger nytt! Vill du vara med på vår fortsatta utvecklingsresa, ska du läsa vidare. Tillsammans arbetar vi för att Trelleborgs kommun ska vara en attraktiv arbetsplats som präglas av öppenhet, respekt och ansvar, vilka är våra gemensamma värderingar. Vi ser fram emot att just Du blir en av våra nya kollegor.

Välkommen till oss och Trelleborg!

TRELLEBORG – EN SKOLKOMMUN ATT RÄKNA MED
Mellan slätten och havet bygger vi kunskap och skapar drömmar.

Arbetsplatsen

Rektorsområde Tätort Väster består av Sjöviksskolan F-9, Kattebäckskolan F-6, Sjöviksskolans grundsärskola, Flaningens förskola, Klämman förskola samt resursskola Värnet. Området leds av en rektor tillsammans med 5 biträdande rektorer och en administrativ chef.

Här finns ett rektorsområde med engagerad personal och glada barn som behöver en skolsköterska. 

Du välkomnas till ett härligt och drivet gäng där vi hjälps åt för att hitta lösningar. Vi erbjuder en god arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och ersättning för friskvård.

Arbetsuppgifter

Tjänsten är huvudsakligen förlagd på Sjövik 7-9. Vi söker dig som är beredd att ta en aktiv roll i vårt förebyggande och hälsofrämjande elevhälsoarbete. Arbetet som skolsköterska innebär att du har ett nära samarbete med övriga skolsköterskor på Rektorsområde Tätort Väster, samverkar med kollegor i elevhälsoteamet samt pedagogisk personal i arbetsmiljöfrågor samt i det övergripande hälsofrämjande och förbyggande arbetet. Du kommer även att vara delaktig i uppgiften att identifiera och åtgärda samt förebygga problem i elevens lärande, utveckling och hälsa. Du ska tillföra medicinsk kompetens och omvårdnadskompetens som ett stöd i det pedagogiska arbetet och i den övergripande planeringen av elevhälsans arbete.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är förebyggande hälsoarbete, medicinska bedömningar och enklare sjukvård för eleverna på våra skolenheter. Varje skolsköterska ingår i lokala elevhälsoteam och samarbetar med elevhälsans övriga professioner. Du ingår även i rektorsområdets övergripande elevhälsoteam samt kommunens skolsköterskenätverk som träffas regelbundet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning med inriktning barnsjuksköterska, distriktssköterska eller skolsköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med barn och unga, gärna inom skolans verksamhet. Du trivs med att arbeta i en miljö som ställer höga krav på ansvarstagande, handlingskraft, service och kommunikativ förmåga. För att passa för rollen är det också viktigt att du är självgående, initiativtagande, flexibel och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta samt har förmåga att hantera komplexa situationer. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter dina kvalifikationer såväl som personliga egenskaper.

Egen bil och körkort är ett krav.

Arbetstid/varaktighet

Vikariat 40 % till december 2024, där möjlighet finns att tjänsten övergår till en tillsvidare anställning. 

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson

Andrea Jensen Roos, rektor 0410-73 48 09

http://www.trelleborg.se/facket 

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Sista ansökningsdag

2024-06-14 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post. Vi tillämpar löpande urval så vi ser gärna att du skickar din ansökan snarast.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40%
Ort Trelleborg
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2024/137
Kontakt
  • Andrea Jensen Roos, 0410-734809
Publicerat 2024-05-16
Sista ansökningsdag 2024-06-14

Tillbaka till lediga jobb