Trelleborgs kommun, Socialförvaltningen, Avd. Vård och omsorg, Hemvården

Vi bygger om och bygger nytt! Vill du vara med på vår fortsatta utvecklingsresa, ska du läsa vidare. Tillsammans arbetar vi för att Trelleborgs kommun ska vara en attraktiv arbetsplats som präglas av öppenhet, respekt och ansvar, vilka är våra gemensamma värderingar. Vi ser fram emot att just Du blir en av våra nya kollegor.

Välkommen till oss och Trelleborg!

Arbetsplatsen 

Vill du arbeta på en arbetsplats som genomsyras av ett öppet, positivt och kreativt arbetsklimat? Då är detta en tjänst för dig!  

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Hemstödsteamet är en enhet där vi värnar om varandra och våra kunder. Vi arbetar ständigt med utveckling och att ge en god service till våra kunder. Öppenhet, respekt och ansvar är gemensamma värderingar i arbetsgruppen. 

Med hjälp av hemstödsteamet kan du komma hem direkt efter din sjukhusvistelse och få stöd och hjälp samt rehabilitering i ordinärt boende. 

Vi utgår ifrån de centrala delarna i Trelleborg, Gutenbergsgatan 2. Mycket bra tåg- och bussförbindelser möjliggör också för dig som bor utanför Trelleborg att lätt ta dig till och från jobb vardagar/helger.  

 

 

Arbetsuppgift

Som undersköterska i Hemstödsteamet tar du emot kunder i deras egna hem efter sjukhusvistelse. I samband med hemgången gör du en kartläggning kring hjälpbehovet. Målet är att hjälpa kunden att bli så självständig som möjligt. 

Kunderna sträcker sig över hela Trelleborgs kommun.  

Hemstödsteamet kan även få uppdrag att hjälpa kunder som är i livets slutskede. 

Du kommer ha nära samarbete med sjuksköterska, rehab personal och biståndshandläggare. Att arbeta i hemstödsteamet ställer stora krav på ett gott bemötande och ett professionellt agerande. 

Då arbetet kräver att du dokumenterar i verksamhetssystem är det viktigt att du har en god grundläggande datakunskap och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av Life Care mobil omsorg eller annat planeringssystem. 

 

Kvalifikationer 

Tjänsten som undersköterska i Hemstödsteamet kräver godkänd utbildning som undersköterska

Du behöver även ha yrkeserfarenhet av omvårdnadsarbete och se till människors förmågor i stället för begränsningar. Du behöver både kunna arbeta självständigt och samtidigt vara en god kollega i arbetsgruppen. Du har ett starkt engagemang och målfokus. Du har en positiv inställning till samarbete, trivs när tempot varierar och behåller lugnet när tempot är högt. Du får energi av ständiga utmaningar och du trivs inom äldreomsorgen. Du ska kunna uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. 

Vi önskar en kollega som ser möjligheter i stället för hinder och som vet vikten av att sätta kunden i fokus. Att förhålla dig professionellt i möten med såväl kunder, anhöriga och kollegor faller dig naturligt. Att följa gällande rutiner och riktlinjer är en självklarhet för dig. Arbetet kräver att du är flexibel och öppen till nya arbetssätt och lösningar och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

B-körkort till manuellt växlad bil samt att du kan cykla är krav. 

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. 

 

 

 

Arbetstid/varaktighet 

1 tillsvidareanställning 100% dag, kväll samt helgtjänstgöring enligt schema. 

  

Tillträde 

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. 

 

Kontakt 

Malin Mattsson 0410-73 46 77 

Fackliga kontakter: www.trelleborg.se/facket 

 

Sista ansökningsdag 

2024-06-30 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post. Vi tillämpar löpande urval under ansökningstiden. 

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Snarast
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trelleborg
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2024/170
Kontakt
  • Malin Mattsson, 0410-734677
Publicerat 2024-06-11
Sista ansökningsdag 2024-06-30

Tillbaka till lediga jobb