Trelleborgs kommun, Bildningsförvaltningen, Rektorsområde Tätort Väster

Vi bygger om och bygger nytt! Vill du vara med på vår fortsatta utvecklingsresa, ska du läsa vidare. Tillsammans arbetar vi för att Trelleborgs kommun ska vara en attraktiv arbetsplats som präglas av öppenhet, respekt och ansvar, vilka är våra gemensamma värderingar. Vi ser fram emot att just Du blir en av våra nya kollegor.

Välkommen till oss och Trelleborg!

TRELLEBORG – EN SKOLKOMMUN ATT RÄKNA MED
Mellan slätten och havet bygger vi kunskap och skapar drömmar.

Arbetsplatsen

Räkna med kunskap och glädje på rektorsområde Tätort Väster.

Rektorsområde Tätort Väster består av Sjöviksskolan F-9, Kattebäckskolan F-6, Sjöviksskolans anpassade grundskola, Flaningens och Klämmans förskola och resursskolan Värnet 4-9.

Du välkomnas till ett härligt och drivet gäng där vi alltid hjälps åt för att hitta lösningar. Vi erbjuder en god arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och ersättning för friskvård.

Läs gärna mer och se filmen om vårt rektorsområde via länken: Tätort väster - Trelleborgs kommun

Arbetsuppgifter

Som administratör ingår det i ditt uppdrag att stödja ledningsgruppen och i samarbete med andra medarbetare, skapa de bästa förutsättningarna för det pedagogiska uppdraget i Trelleborg- en skolkommun att räkna med. Som administratör arbetar du med administrativa strukturer och flöden som är väl anpassade för verksamhetens behov. Du verkar över hela rektorsområdet och som administratör har du arbetsuppgifter inom områden som barn-, elev-, ekonomi-, personal- och myndighetsadministration i system som t.ex. Schoolsoft, Raindance, Heroma och W3D3. Du har stort antal interna och externa kontakter, vilket förutsätter hög social förmåga och ett trevligt bemötande. I arbetet som administratör ingår bland annat:

  • Administration kring ansökan, kö, placering och schemahantering inom förskolan. Registrera in- och utskrivningar, placeringar på fritidshem, betyg och andra elevresultat inom grundskolan.
  • Ekonomiadministration - fakturahantering i ekonomisystemet Raindance. 
  • Personaladministration - schemaläggning för personal, förbereda annonser vid rekrytering och skriva anställningsinformationer.
  • Posthantering, diarieföring i W3D3, arkivering, arbete med ärendehantering kopplat till
    myndighetsutövning. Detta kan innehålla arbetsuppgifter som framtagning av olika typ av underlag för statistik, förberedelser för utskick av olika slag, beställningar m.m.

Kvalifikationer

Vi söker dig med lägst gymnasieexamen och en dokumenterad erfarenhet av administrativt arbete. Uppdraget kräver mycket god datorvana och kunnande i Officepaketet. Du har kunskaper och kan hantera ett eller flera av följande system, W3D3, Schoolsoft, Raindance, Heroma. Meriterande är tidigare arbete med administration.

Du är en effektiv organisatör, en konstruktiv person som är målinriktad, tydlig, strukturerad,
samarbetsvillig och fokuserad på resultat. En viktig förmåga för en administratör är att kunna hålla
många "deadlines". Du är en god kommunikatör och kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Arbetstid/varaktighet

Tillsvidareanställning 
100 %

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson

Andrea Jensen Roos, rektor, 0410-73 48 09

http://www.trelleborg.se/facket

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Sista ansökningsdag

2023-09-24 via vårt rekryteringssystem, ej via e-post eller brev. Vi gör löpande urval. Om du blir kallad till intervju ber vi dig att ta med ett utdrag ur belastningsregistret.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Trelleborg
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2023/343
Kontakt
  • Andrea Jensen Roos, 0734422826
Publicerat 2023-09-11
Sista ansökningsdag 2023-09-24

Tillbaka till lediga jobb