Trelleborgs kommun, Tekniska serviceförvaltningen, Stadsmiljöavdelningen

Vi bygger om och bygger nytt! Vill du vara med på vår fortsatta utvecklingsresa, ska du läsa vidare. Tillsammans arbetar vi för att Trelleborgs kommun ska vara en attraktiv arbetsplats som präglas av öppenhet, respekt och ansvar, vilka är våra gemensamma värderingar. Vi ser fram emot att just Du blir en av våra nya kollegor.

Välkommen till oss och Trelleborg!

Arbetsplatsen

Tekniska serviceförvaltningen ansvarar för service åt övriga förvaltningar i Trelleborgs kommun i form av IT, lokalvård, transporter, verkstad och lokalförsörjning. Förvaltningen ansvarar även för frågor i kommunen beträffande vattenförsörjning, avloppshantering, allmän platsmark, trafikens infrastruktur, väghållning, torghandel och avfallshantering.

Stadsmiljöavdelningen ansvarar för drift och underhåll av gator och torg, övriga allmänna platser, trafiksäkerhetsfrågor, salutorg, parkeringsövervakning, kommunens småbåtshamnar, bidrag till enskilda vägar och kommunens gatubelysning. Vidare ansvaras för skötsel, förvaltning och nyanläggning av parkmark, lekplatser och utrustning i den gröna miljön, samt skötsel och tillsyn av kommunens naturområden. I stadsmiljöavdelningen ligger också ansvaret för teknisk projektering vid utvecklande av kommunen, samt planering och genomförande av projekt inom tekniska serviceförvaltningen.

Nu söker vi maskinförare till Stadsmiljöavdelningens drift & underhållenheten.

På Stadsmiljöavdelningen arbetar vi för ett bra arbetsklimat med god kollegial anda, både inom och utanför avdelningen. Vi stöttar varandra i det dagliga arbetet samtidigt som vi arbetar med tydliga ansvarsområden. Vi strävar efter att hålla en god service gentemot invånare, verksamhetsutövare och besökare i kommunen.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en maskinförare som kommer att arbeta med skötsel av utemiljö och anläggning. I tjänsten igår att framföra tyngre maskiner och fordonsmonterad kran och arbetet består till stor del av transport med traktor och vagn. Under säsong kommer arbetet att bestå till stor del av slaghackning.

Arbetet ger möjlighet till frihet under ansvar, vilket ställer höga krav på så väl självständighet som god samarbetsförmåga och servicekänsla. En viktig del av tjänsten innebär att göra goda prioriteringar av arbetsuppgifter och ta vara på dina resurser och planera din arbetstid effektivt. Arbetet kan innebära fysisk belastning. Eventuellt kan arbete på obekväm arbetstid förekomma.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete som innefattar storskalig drift och skötsel av parker, badplatser, gator, torg, parkeringsytor, naturområden, busshållplatser med mera. Bland annat driftar vi lekplatser, klipper häckar och buskage, beskär träd, arbetar med manuell och maskinell ogräsbekämpning, plockar skräp, tömmer papperskorgar mm.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har kunskap och dokumenterad yrkeserfarenhet av att arbeta inom skötsel av utemiljö, samt anläggning, maskiner och/eller växter. Arbetet kräver minst B-körkort för manuellt växlad bil, samt yrkeserfarenhet av att arbeta med jordbruksmaskiner och tyngre maskiner samt fordonsmonterad kran. Det är meriterande om du har yrkeserfarenhet av slaghackning, transport med traktor och vagn även kranvagn. 

Som person trivs du med att arbeta utomhus, samt både vill och kan hantera ett fysiskt krävande arbete. Du är ansvarsfull, ser till helheten, kan planera och genomföra ett arbete självständigt så väl som i samarbete med andra. För tjänsten krävs god förmåga att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Arbetstid/varaktighet

1 tillsvidareanställning, heltid.
Provanställning kan komma att tillämpas.

Tillträde

Snarast möjligt eller enligt överenskommelse.

Kontakt

Jonas Svensson, sektionschef, 0708-817941
Sofie Åkesson, sektionschef, 0733-511271

Fackliga kontakter: www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag

2023-10-16 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post. Vi tillämpar löpande urval, så vänta inte med din ansökan.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Trelleborg
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2023/331
Kontakt
  • Sofie Åkesson, 0733-511271
  • Jonas Svensson, 0708-817941
Publicerat 2023-09-25
Sista ansökningsdag 2023-10-16

Tillbaka till lediga jobb