Intresseanmälan korttidsvikarier/Intermittent anställning

Tekniska Serviceförvaltningen – Internservice, har ibland behov av korttidsvikarier inom Lokalvård och Städ i ordinärt boende. 

Du lägger själv in vilka tider du kan arbeta och det är viktigt att du är tillgänglig med kort varsel när du blir bokad. Du är inte garanterad ett visst antal timmar/dagar i veckan. 

Därefter kan det, utifrån verksamhetens behov finnas möjlighet till längre vikariat.

Vi söker dig

Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt, är ansvarsfull och flexibel för att möta verksamhetens behov med kort varsel. Du har en god kommunikationsförmåga. I arbetet är du serviceinriktad och sätter kunden i centrum. Du har god samarbetsförmåga och kan arbeta självständigt samt i ett team. 

Grundkrav samtliga verksamheter

- Goda kunskaper i svenska språket, muntligt och skriftligt

- Giltigt utdrag ur belastningsregister - Skola eller förskola

- Aktuellt arbetstillstånd 

Meriterande

- En fördel är att du har arbetslivserfarenhet av att möta människor med olika individuella behov samt att ge service och stöd. 

- Vi ser gärna att du i tidigare arbetslivsarbete har dokumenterat och rapporterat.

- Genomförd och godkänd utbildning inom städ

- B-körkort för manuell växellåda

- Kan cykla

Lön

Timavlönad

Anställningsvillkor

Intermittent/timavlönad


Belastningsregister

Om det blir aktuellt för dig att arbeta inom någon av våra verksamheter där det enligt lag behövs lämnas ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister kan du läsa mer och hämta blanketten "Begäran om utdrag från belastningsregistret" på: Skola eller förskola, e-tjänst | Polismyndigheten (polisen.se)

Intresseanmälan

Du är välkommen att göra din intresseanmälan nedan. Tänk på att i din CV och intresseanmälan vara så utförlig som möjligt kring utbildningar och/eller arbetslivserfarenheter.

När får jag besked? 

Utifrån verksamhetens behov hanterar vi inkomna intresseanmälningar. OM du blir aktuell kommer du att bli kontaktad av oss. 

OM din profil blir aktuell inför verksamheternas behov, blir du kontaktad för en första intervju.
Går du vidare efter intervjun, ska referenser tas från tidigare arbetsgivare och/eller utbildningsanordnare. Därefter beslutar arbetsgivaren om du blir erbjuden anställning.

Kontakt
Har du ytterligare frågor, är du välkommen att kontakta: vikariebanken.sn@trelleborg.se

 

Distribuie link-uri


Solicitati pentru locul de munca

Inapoi la locuri de munca vacante