Trelleborgs kommun, Bildningsförvaltningen, Förskola, Fågelsången

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats.
Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet.
Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen

Fågelsångens förskola är belägen i centrala Trelleborg och består av 6 avdelningar med barn i åldern 1-5 år. Här har vi tilltro till att det nyfikna och kompetenta barnet står i centrum, där pedagogerna ser till varje barns intressen. Vårt arbetssätt bygger på trygghet och goda relationer där ett nära samarbete med föräldrarna om barnets utveckling och lärande ligger som en grund för verksamheten. Vi arbetar utifrån alla barnens olika färdigheter och förutsättningar. Förskolan ligger i ett härligt naturområde med gångavstånd till lekplatser, bibliotek och buss. Vår utemiljö skapar nyfikenhet som stimulerar till rörelse och lek. Vi sätter barnets självkänsla och tillit till den egna förmågan i fokus.

Nu söker vi en stolt förskollärare till vår verksamhet!

Vi erbjuder dig en god arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter, kompetensutveckling och friskvårdserbjudande.

Arbetsuppgifter

Som förskollärare har du det övergripande ansvaret för barnens välbefinnande och deras rätt att få de förutsättningar som behövs för att lära och utvecklas. Tillsammans med övriga pedagoger planera, genomföra och utvärdera ni verksamheten utifrån förskolans styrdokument. Att skapa utmaningar i lärandet och att dokumentera lärprocesserna tillsammans med barnen tillhör vardagen. Du kommer arbeta med pedagogisk dokumentation genom UNIKUM ur ett reflekterande och lärande syfte. Vi betonar helheten i barnens utveckling och ser därför föräldrasamarbetet som en betydelsefull del i vårt arbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är förskollärare. Som person är du utvecklingsinriktad och har en god kommunikativ förmåga. Du ser helheter och trivs med att arbeta i en miljö som ställer höga krav på flexibilitet, handlingskraft och social kompetens. Du är en kreativ medarbetare som kan erbjuda barnen goda lärandemiljöer och har ett gott bemötande. Du är lyhörd, tydlig, tillmötesgående och skapar goda relationer till barn, kollegor och föräldrar. Din kreativitet smittar av sig på andra och skapar ett engagemang. Du bidrar med idéer och nya tankesätt för att driva verksamheten framåt. Du ser möjligheter! Stor vikt kommer läggas på god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Klicka på länken för att se vår film om förskoleverksamheten i Trelleborg kommun.

https://www.youtube.com/watch?v=EKsRmh6IGNs

Arbetstid/varaktighet

Tillsvidareanställning, 100%

Tillträde 

Snarast enligt överenskommelse

Kontaktperson

Ann-Britt Björklund, Förskolechef, 0734-42 25 28

Katarina Jönsson, Lärarförbundet, 0410-73 34 12 
Ronnie Johansson, Lärarnas Riksförbund, 0410-73 34 14

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Sista ansökningsdag

2017-10-05. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan. Vi arbetar med löpande urval och därför är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trelleborg
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2017/379
Kontakt
  • Ann-Britt Björklund, Förskolechef, 0734-42 25 28
Facklig företrädare
  • Representant nås via Trelleborgs kommuns kundtjänst, 0410-73 30 00
Publicerat 2017-09-14
Sista ansökningsdag 2017-10-05

Tillbaka till lediga jobb