Socialförvaltningen, LSS, Barnboendet

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats.
Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet.
Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen
Vi söker en driven och utvecklingsinriktad enhetschef till Barn och ungdomsenheten. Du kommer att ansvara för våra barnboende enligt LSS.  Du kommer tillsammans med en kollega att arbeta med insatserna enligt LSS mot barn och unga inom vår avdelning.

Arbetsuppgifter
Som enhetschef ansvarar du bland annat för personal, budget och arbetsmiljö. Du ansvarar också för uppföljnings- och utvärderingsarbete av verksamhetens insatser samt att tillsammans med en kollega utveckla verksamheten för barn och unga, så att den svarar mot framtidens behov.

Du ingår i ledningsgruppen för LSS och förväntas där delta i områdets utveckling. Vi är just nu på väg in i ett stort kvalitets- och utvecklingsarbete med utgångspunkt i LEAN. Barn och ungdomsenheten ingår också i ett projekt inom EFS som heter Digilitt varvid vi ser det som meriterande att du är intresserad av välfärdsteknologi. Vi ser gärna att du har ett intresse för att driva denna typ av frågor som en del av utvecklingen av verksamheten.

I rollen ingår även att samordna, leda och utveckla medarbetarna inom enheten utifrån gällande mål, riktlinjer och aktuell lagstiftning.

Kvalifikationer
Högskoleutbildning eller annan likvärdig utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant är ett krav.

Arbetet kräver att du har goda kunskaper om lagstiftningen som styr våra verksamheter samt har stor erfarenhet av att arbeta med barn och unga med funktionsnedsättning.

Du har lätt för att samarbeta men känner dig också trygg med att fatta egna beslut och driva utvecklingsarbete. Erfarenhet av utvecklingsarbete med LEAN och inom välfärdsteknologi är starkt meriterande.

Vi ser gärna att du har goda ledarerfarenheter, gärna från arbete med barn och unga.

Körkort är ett krav.

Sista ansökningsdag
2019-01-06 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post. Vi tillämpar löpande urval och ser därför gärna att du skickar din ansökan snarast möjligt.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Trelleborg
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2018/534
Kontakt
  • Mari-Louise Kondrup, 0410- 73 34 61
Facklig företrädare
  • www.trelleborg.se/facket, .
Publicerat 2018-12-06
Sista ansökningsdag 2019-01-06

Tillbaka till lediga jobb