Trelleborgs kommun, Tekniska förvaltningen, Parkavdelningen

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats.
Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet.
Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen
På parkavdelningen jobbar vi i fyra arbetslag, två i Trelleborgs centrum och ett i öst och ett i väst. Du arbetar utomhus under relativt stor frihet. Vi jobbar oftast två och två. Arbetslagen leds av områdesansvarig parkarbetare som rapporterar till personalansvarig chef.

Trelleborgs stadskärna, eller finrum, som vi kallar det, är ett högprioriterat område med bland annat Stadsparken, Centralstationen och affärsgatorna. Även utanför centrala Trelleborg håller vi en god standard på grönytorna.

Nu söker vi dig som har erfarenhet av parkarbete och trädgårdsanläggning samt vill vara med att göra Trelleborg grönt och blomstrande.

Arbetsuppgifter
Som parkarbetare utför du alla förekommande arbetsuppgifter inom arbetsområdet park, vilket innefattar främst skötsel. Mindre anläggningsarbeten kan också förekomma. En hel del arbete genomförs med hjälp av maskiner, men kan ändå innebära att en del arbetsmoment innebär tunga lyft.

Som parkarbetare förväntas du kunna arbeta självständigt och att ta egna initiativ i samråd med områdes- och personalansvarig. God kommunikation med kollegorna och gott bemötande gentemot medborgarna ser du som en självklarhet.

Vi söker parkarbetare som i samråd med personalansvarig chef leda det dagliga arbetet och att leda arbetslag. 

Eventuellt kan arbete på obekväm arbetstid förekomma.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta inom park/trädgård. Du har genom tidigare erfarenhet visat på vilja och förmåga att arbetsleda ett eller flera arbetslag. Arbetet kräver även att du har minst B-körkort. 

Utbildning för yrket är meriterande. Kan du på annat sätt även visa på intresse för och kunskap om växter och beskärning, grönyteskötsel och trädgårdsanläggning så är det meriterande.

Har du behörigheter och certifikat som är användbara för arbetet, vill vi att du tydligt anger dessa i din ansökan. Särskilt meriterande är: Röjsåg, Arbete på Väg, Heta Arbeten.

Som person trivs du med att arbeta utomhus samt både vill och kan hantera ett fysiskt krävande arbete. Du är ansvarsfull, ser till helheten, kan planera och genomföra ett arbete självständigt så väl som i samarbete med andra. Du är intresserad av arbetsområdet och bemöter medborgare och besökare på ett vänligt och serviceinriktat sätt. 

Arbetstid/varaktighet
Heltid, helger kan förekomma. Tillsvidare, där provanställning kan komma att tillämpas.

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Kontaktperson
Frågor kring tjänstens innehåll besvaras av parkchef Mark Huisman 0410 – 73 33 60.
Frågor kring rekryteringsprocessen besvaras av HR-specialist Linda Dahlgren 0410 – 73 41 64.

Fackliga kontakter
www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag
2019-01-13 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform Provanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde efter överenskommelse.
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Trelleborg
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2018/548
Publicerat 2018-12-06
Sista ansökningsdag 2019-01-13

Tillbaka till lediga jobb