Trelleborgs kommun, Kultur- och fritidsförvaltningen, Serviceenheten

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen

Serviceenheten tillhör kultur- & fritidsförvaltningen och har hela kommunen som arbetsområde. Vi skapar möjlighet till möten för Trelleborgs ungdomar och vuxna med kultur, evenemang, idrott- och sport som gemensam nämnare. Tillsammans levererar vi service både inom den egna förvaltningen men även till andra förvaltningar, gentemot föreningar och övriga besökare på våra anläggningar samt kultur- och konferenscenter. 

I Trelleborg har vi ett rikt föreningsliv med många idrottsanläggningar för olika sporter, både för elit- och breddverksamhet. Föreningar, privatpersoner, skolor, företag och organisationer kan boka tider hos kultur- och fritidsförvaltningen till idrottsaktiviteter i sporthallar och på idrottsarenor. Vårt mål är att med stolthet och glädje ge våra aktiva invånare den bästa servicen och de bästa förutsättningarna för att utöva sina fritidsaktiviteter.

Nu söker vi dig som tillsammans med våra fjorton erfarna och kompetenta servicearbetare, har förmågan att lyfta servicen till nya nivåer och leda utvecklingen mot framtidens arenor och anläggningar.

Arbetsuppgifter

Enhetschefens uppdrag är att åstadkomma hög kvalitet, service, säkerhet och god tillgänglighet till anläggningarna för kommunens kunder, såsom föreningar, skolor etc. Du ansvarar för drift, underhåll och utveckling av samtliga arenor inom fritidsområdet.

I rollen ingår att samordna, leda och utveckla medarbetarna inom enheten utifrån uppsatta mål, visioner och riktlinjer. Ledarskapet omfattar bl.a. att skapa engagemang och ta tillvara medarbetarnas idéer och kompetens. Som enhetschef ansvarar du bland annat för personal, budget och arbetsmiljö. Du ansvarar också för uppföljnings- och utvärderingsarbete av verksamhetens insatser.

Vi erbjuder en spännande tjänst där det finns utrymme att växa. Det finns stora möjligheter att inom tjänsten utveckla såväl markområden som anläggningar. Du kommer ingå i ledningsgruppen för kultur- och fritidsförvaltningen där din kompetens tillsammans med övriga chefers också är en viktig del i förvaltningens övergripande utveckling.

Kvalifikationer

Du ska ha universitets- eller högskoleutbildning inom anläggning, miljö, bygg och mark, eller motsvarande utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Kunskap och erfarenhet av projektledning är meriterande samt erfarenhet av ekonomi-, budget-, personal- och arbetsmiljöansvar. Det är också meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom offentlig verksamhet och inom serviceområdet.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för att utveckla förutsättningarna för fritidsverksamhet, såväl strategiskt som operativt. Du får gärna vara nytänkande och kreativ och ha förmåga att engagera. Förståelse och intresse för arbete med grönytor förutsätts. Då arbetet innebär mycket kontakt med ideella föreningar och organisationer är det också viktigt att ha förståelse för denna verksamhet.

Du är en person som har lätt för att samarbeta men känner dig också trygg med att fatta egna beslut och driva utvecklingsarbete självständigt. Vi ser gärna att du har goda ledarerfarenheter och är van att driva projekt och skapa goda samarbeten med olika aktörer, både internt och externt. Tjänsten kräver god kommunikativ förmåga i både tal och skrift.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet och förmågan att kunna utveckla och driva enheten framåt.

B-körkort är ett krav.

Arbetstid/varaktighet

Heltid/tillsvidare

Tillträde

Snarast enligt överenskommelse

Kontakt

Jörgen Flink, förvaltningschef, 0410 - 73 30 68

Martin Wedin Hansson, Enhetschef Fritidsenheten, 0410 -73 38 55

Fackliga kontakter

www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag

2019-03-24 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trelleborg
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2019/41
Kontakt
  • Jörgen Flink, jorgen.flink@trelleborg.se
Publicerat 2019-02-11
Sista ansökningsdag 2019-03-24

Tillbaka till lediga jobb