Bildningsförvaltningen, Grundskola, Liljeborgsskolans högstadium

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats.
Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet.
Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen

Liljeborgsskolan är en 4-9 skola med ca 700 elever. Vi skapar verktyg för framtidskompetenser. IT kommer alltmer att vara ett pedagogiskt lärverktyg och vi satsar på att höja pedagogernas kompetens i takt med framtidens krav och möjligheter. Vi har en väl fungerande verksamhet. Du välkomnas av ett glatt gäng med bred kompetens och god sammanhållning! Vi hjälper varandra när det behövs och har alltid nära till skratt. Vi erbjuder dig en god arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter, kompetensutveckling och ersättning för friskvård. Vi har på båda stadierna särskild personal som sköter utredningar gällande kränkande behandling. Vi har varje vecka särskild tid avsatt för skolutveckling i ämnesgrupper. Vi har på högstadiet särskild personal som gör pedagogiska utredningar.

Skolan ligger centralt med goda pendlingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter

Som lärare kommer du att undervisa våra elever i spanska åk. 6-9. Du skapar, tillsammans med dina kollegor i arbetslaget, en god lärmiljö för varje elev. Du arbetar som en del i ett arbetslag utifrån det förtydligade ansvarsuppdrag som står uttryckt i läroplanen för grundskolan. Det innebär att du tillsammans med rektor och övriga kollegor leder och utvecklar vardagen i skolan för ökad måluppfyllelse.

Antar du utmaningen att vara med och utveckla en framgångsrik skola, då är du den vi söker.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare att undervisa i spanska åk 6-9. Även sökande utan legitimation kan vara av intresse.

Vi ser gärna att du är erfaren i arbetet och har erfarenhet av alternativa lärverktyg. Du brinner för ditt läraruppdrag och har med dig goda idéer om hur vi kan utveckla undervisningen, tar del av aktuell forskning och står redo att driva detta tillsammans med ditt team! Du är handlingskraftig, öppen för förändring, har lätt för att få med andra och inspirerar till nytänk.

Som person är du utvecklingsinriktad och har god kommunikativ förmåga samt även förmågan att se helheter. Du trivs med att arbeta i en miljö som ställer höga krav på ansvarstagande, flexibilitet, handlingskraft och social kompetens. Du är en kreativ medarbetare som kan erbjuda eleverna goda lärmiljöer, skapar goda relationer och har ett gott bemötande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Arbetstid/varaktighet

50-100%
Tillsvidareanställning alternativt visstidsanställning om legitimation saknas.

Tillträde

2019-08-12 eller enligt överenskommelse.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Kontaktperson

Mikael Skeensgård, rektor 0410-73 35 03
Christine Larsson, bitr.rektor 0410-73 35 06
Sandra Sörensen, bitr. rektor 0708 - 81 74 04

http://www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag

2019-08-05 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post. Vi tillämpar löpande urval så vi ser gärna att du skickar din ansökan snarast. Om du blir kallad till intervju ber vi dig att ta med ett utdrag ur belastningsregistret.

9000 stolta barn, elever och studerande i Trelleborg. Vårt fokus är att skapa ansvarstagande medborgare, som tror på sin förmåga, kan samspela med andra, har drömmar, mål och fortsatt lust till ett livslångt lärande!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 2019-08-12 eller enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50-100%
Ort Trelleborg
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2019/267
Kontakt
  • Mikael Skeensgård, 0410-73 35 03
  • Christine Larsson, 0410-73 35 06
  • Sandra Sörensen, 0708-81 74 04
Facklig företrädare
  • Representant nås via Trelleborgs kommuns kundtjänst, 0410-73 30 00
Publicerat 2019-07-11
Sista ansökningsdag 2019-08-05

Tillbaka till lediga jobb