Trelleborgs kommun,

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats.
Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet.
Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Tre bolag inom kommunen samordnas nu genom en gemensam VD för att bli ett ledande företag inom samhällsnytta och att ge god service till medborgarna.

Som VD är du ansvarig för övergripande resultat- och ledning inför styrelserna och koncernen samt har en central roll i bolagens utveckling. Vi söker en affärsdriven VD som med nyfikenhet och klokt ledarskap vill utveckla och stärka med innovativ affärsutveckling, nya samarbeten och fortsatt fokus på expansion.

Vår bild av dig

Du har en lämplig utbildning på akademisk nivå. Du behöver inte ha en teknisk utbildning, däremot en bred teknisk förståelse tillsammans med erfarenhet av affärs- och organisationsutveckling samt ekonomistyrning/finansiering. Som person är du en god strateg och som kan visa mod genom att ta nödvändiga beslut för att utveckla verksamheten. Du har också erfarenhet av ledarskap, där du helst ska ha lett andra ledare.

Som en del i samhällsbyggnadsprocessen förutsätts goda kunskaper om hur många olika aktörer samverkar inom detta område och förståelse för att arbeta i en politiskt styrd verksamhet.

För att lyckas tror vi att du är en skicklig kommunikatör. Du är erkänt duktig på att bygga relationer, nätverk och är affärsinriktad. Du skapar värde genom att vara kund- och medborgarorienterad något som smittar av sig på dina arbetskollegor.

Som vd behöver du också vara strukturerad samtidigt som du inspirerar, skapar engagemang och delaktighet.

Arbetstid/varaktighet

Heltid/tillsvidare

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontakt

Vill du veta mer kontakta Boo Ericsson på Upgraded People AB, 0736-12 46 12.

Sökt jobbet via denna länk till Uppgraded: https://upgraded.se/rekrytering/?jobid=81252

Din ansökan vill vi ha senast den 25 augusti.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trelleborg
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2019/268
Publicerat 2019-07-12
Sista ansökningsdag 2019-08-25

Tillbaka till lediga jobb